Lijst Ka-Wa gaat door…

Lijst Ka-Wa gaat door…

De bezoekers van X-mas Deluxe hebben waarschijnlijk ons standje zien staan voor de kerk van Sint-Katelijne-Waver. Dat wil zeggen dat Lijst Ka-Wa niet uit het straatbeeld zal verdwijnen. We hadden een ongelofelijk toffe ploeg die als één man naar de verkiezingen getrokken zijn. En ze hadden nog geen zin om te stoppen, dus gaan we door.  We bereiden ons voor op de verkiezingen van oktober 2024.

In die zes jaar zullen we proberen het bestuur te steunen waar ze goed werk leveren maar we zullen niet nalaten om voor een kritische noot te zorgen wanneer wij – en onze sympathisanten – vinden dat de noden van de inwoners niet voldoende onderkend en gehoord worden.

Uiteraard hadden we in de gemeenteraad meer kunnen betekenen, maar dat wil niet zeggen dat we stilletjes gaan afwachten. We zullen actief meewerken aan een beter, veiliger, properder en eerlijker Katelijne.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.